2010-2014

Cégünk a folyamatos fejlesztést, és az új technológiai beruházásokat tűzte ki célul, hogy megrendelőinket gyorsan, kiváló minőségben, szélesebb kínálattal tudjuk kiszolgálni.

  1. Új automata hajlítót vásároltunk, amely 1,5 pt 12 mm-től -3 pt 32 mm-ig képes megmunkálni a léniákat (tartópont, perforáló, kombi, broaching).
  2. Lézervágót állítottunk üzembe.
  3. Sokoldalú, automata hajlító, daraboló CNC gépet vásároltunk, olyat, amely 20-60 mm magasságig képes megmunkálni a léniákat (broachingol, kombi léniát és kitörő elemeket készít).
  4. Két új CAD-tervező munkaállomást alakítottunk ki, korszerű szoftverekkel.
  5. Meglévő számítógépeinket korszerűsítettük.
  6. Átalakítottuk és bővítettük az üzemcsarnokot.
  7. Teljesen felújítottuk a Gerber Profile CNC marónkat a kitörők készítése miatt.
  8. Új gumitervező és optimalizáló szoftvereket vásároltunk.

A 2013-as és a 2014-es évünk olyan sok újdonságot hozott, hogy nem győztük kapkodni a fejünket. Arra sem volt időnk, hogy örüljünk egy-egy gép érkezésének, mert már egy másiknál kellett a betanításra és a beüzemelésre koncentrálni. Persze, kedves terhek ezek. A gépek annyira megkönnyítik, illetve gyorsítják a munkafolyamatokat, hogy egy kollégánk így nyilatkozott: »Majdnem sírva fakadtam örömömben, mikor megtapasztaltam, mennyivel egyszerűbb ezzel a géppel dolgozni! « Még jó, hogy olyan az üzem szerkezete, hogy a falak ide-oda helyezésével minden gépünknek találunk megfelelő helyet. Már tervezem a következő fal áthelyezését.

Majer Gyula

ügyvezető igazgató

Majer Gyula ügyvezető igazgató
Vissza