Jó emberi kapcsolatok, őszinte érdeklődés, kemény munka, és a jobb iránti törekvés – ez az, ami minket egyedivé tesz.

A Stancforma Kft. elsődleges célja a stabil, megbízható működés, az innovatív fejlesztések, valamint a kimetsző szerszámok kitűnő színvonalával megbízóink teljes körű elégedettségének elérése. Ezért tevékenységeinket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint szervezzük.

MINŐSÉGCÉLJAINK

Folyamatosan figyelmet fordítunk a korszerű szakmai ismeretek elsajátítására, alkalmazására, a dolgozók szaktudásának, kreativitásának, felelősségérzetének fejlesztésére.

A vevői igények teljesítéséhez korszerű technológiát és eszközöket alkalmazunk, ezeket a követelményeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük.

A vevői igényekben bekövetkezett változásokat folyamatosan követjük.

Körültekintő belső termékellenőrzést alkalmazunk, hogy minőségileg kifogásolható termék nem kerülhessen kiszállításra.

  • Tapasztalat 100% 100%
  • Innováció 100% 100%
  • Minőség 100% 100%
  • Stabilitás 100% 100%
  • Perspektíva 100% 100%

A Stancforma Kft. vezetése és minden alkalmazottja felelős saját munkája minőségéért, a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásáért.

Minden munkatársunk tudatában van annak, hogy a minőségi munkavégzés, az előírások ismerete és betartása megrendelőink igényeinek teljesítését szolgálja, amely végeredményben dolgozóink egzisztenciális biztonságát is erősíti.

Termékeinkhez kapcsolódóan szakmai tanácsadással is igyekszünk vevőink elégedettségét elérni.

Megbízóinkkal, szállítóinkkal és valamennyi üzleti partnerünkkel kiegyensúlyozott, hosszú távú kapcsolat kiépítésére törekszünk, rögzítjük véleményeiket, észrevételeiket, vizsgáljuk megelégedettségüket.

Beszállítóinkat, alvállalkozóinkat az elvégzett munka alapján folyamatosan értékeljük.

Folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket,
és betartjuk a papíripari kimetszőszerszámok tervezésével, gyártásával kapcsolatban megfogalmazott követelményeket.

A Stancforma Kft. megkapta a Bisnode AAA tanúsítványt

Magyarországon csupán a cégek 0,63 százaléka rendelkezik a Bisnode „tripla A” tanúsítványával. Azt jelzi, hogy nagyon alacsony a pénzügyi kockázat, ha valaki Stancforma Kft.-vel lép üzleti kapcsolatba.

Vissza