a kedvezményezett neve: STANCFORMA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

a projekt címe: „Kapacitásbővítő beruházások a STANCFORMA Kft.-nél”

a szerződött támogatás összege: 14 948 059 FORINT

a VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL összege: 29 896 119 FORINT

A támogatás mértéke: 30%

a projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósítása során beszerzésre és beüzemelésre kerültek a következő eszközök:

1db ECOPLUS automata hajlító gép kimetszőszerszámokhoz

Az EcoPlus megmunkálja az egyenes acélt (lénia) 2 pt-től 3pt-ig 32mm magasságig, miközben az alábbi opciókat tudja: Egyenes és orrvágás; Hidak vágása; Kétoldali bemarás; Hajlítás; Perforálás; Bieg vágás; Tartópont lyukasztás. Továbbá minden tartópont az új koncepció szerint lett kialakítva és A két oldalú bemaró egység a gyors váltások érdekében.

1db SYSFORM tervező szoftver kimetszőszerszámokhoz (Alap modul; Kitörő szerszám modul; Pertinax modul; Gumi modul)

a legmodernebb CNC gépekkel is tud kommunikálni, és könnyen kezelhető. Képes kitörő szerszámot, pertinaxot, és gumit is tervezni, az alap stancszerszám tervek mellett. Ezeket az opciókat mind használjuk a szerszámgyártásban.

1db DWELG 700 B – automata stanckés hegesztő berendezés

Új készülék, amely stancléniát és stanckést illeszt össze és összetart, addig amíg a védőgázas (AVI) hegesztőberendezés összehegeszti. Léteznek hozzá adaptarek, melyek a különböző vágási szögeket ill. léniavastagságok használatát teszik lehetővé. Lehetővé teszi 8 és 100mm közötti magasságú léniák hegesztését a legkönnyebb módon.

a projekt befejezési dátuma: 2019.01. ……

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-01221

Vissza