Beköltöztünk új üzemünkbe!

2017-ben kerültem a Stancforma Kft.-hez. Még ebben az évben, novemberben átköltöztünk az új telephelyre illetve irodaépületbe. A munkakörömet pénzügyi asszisztensként töltöm be. Az első időszakban meg kellett tanulnom az alapdolgokat, a tervezéstől egészen a gumizásig. Hogyan készül el egy stancszerszám,- mert bevallom, előtte erről fogalmam se volt- ugyanis a számlázáshoz, vevőkkel való kapcsolattartásához szükségesek ezek az információk is. Nagyon szeretem ezt a munkakört, mivel emberi kapcsolattartás mindig is a feladataimhoz tartozott.

Gergőné Tóth Csilla

Pénzügyi ügyintéző

Majerné Deák Gyöngyi ügyvezető igazgató

Sikeresen pályáztunk, egy multifunkcionális marógép vásárlására.
Ez a marógép a stancforma készítéshez kapcsolódó anyagok megmunkálására – levonati rajz, kitörő készítés, pertinax, fém platni, minta készítés, gumi vágás- alkalmas.
Év végén 2 db lénia megmunkáló állomást is vásároltunk, a világ piacvezető gyártójától. Alkalmasak – tartópont készítésre, broaching-olásra, perforáló és kombinált léniák gyártására, lyukasztásra, kitörő elemek gyártására.

A beruházásainknak köszönhetően ezen időszakban több pályázatunk is futott párhuzamosan. Leginkább az okozott nehézséget, hogy a külföldi partnereink számára el kellett magyarázni a magyar jogszabályok alapján milyen sokféle dokumentumra van szükség a pályázat elbírálásához. Az eddigi pályázataink mindegyike sikeres lett és ez büszkeséggel tölt el, azt bizonyítja számomra, hogy a kemény munka mindig kifizetődő.

Muk Bernadett

irodavezető

Majerné Deák Gyöngyi ügyvezető igazgató
Back